Part din chef vil elske

Bare fordi en part skulle være sjovt betyder du ikke behøver at tage planlægger det alvorligt. Ja, jo mere omhyggeligt du planlægger din næste fest mere sandsynligt bliver det partiet dine venner vil tale om i lang tid fremover.

Hvad gør en god fest? Det rigtige svar er “Det afhænger af.” Ja, det kommer an på hvad partiet formodes for at udrette. Du skal kende formålet til din fest. Baseret på grund af din fest, du kan begynde at planlægge. Hvis du ønsker at imponere din chef, vil du smide et meget andet parti end hvis du ønskede at imponere din kæreste.

Nogle parter har et mere funktionelt formål end andre. Hvis du planlægger en fest for at inviterer din chef og kolleger til at hjælpe dig med at få denne forfremmelse, du altid har ønsket, skal du sørge for de har en god tid. Du er nødt til at finde ud af hvad det er de mener en god tid. Du bør forskning slags mad, de kan lide og slags drinks de nyder de mest. Hvis de nyde din fest du vil højst sandsynligt vokse i deres øjne.

En fest med din chef er normalt ikke hvad folk ville overveje en “vilde” begivenhed. Normalt, er det betragtes en virksomhedsfunktion end en helt afslappende begivenhed. Tænk på det som en forlængelse af din egen reklame system. Under en fest som dette arbejder du. Din forberedelse bør svare til forberedelse af en god virksomhed præsentation. Ofte, ønsker din chef at vide, at du ved hvordan at have det sjovt uden at være ude af kontrol.

Hvis du inviterer venner eller familie til partiet sørge for de ikke vil genere dig, fordi resultaterne kunne være ødelæggende. Du ønsker ikke at være flov af mennesker at miste kontrollen, fordi de tror, thats hvad en part handler om.