Fælles opsparingskonto funktioner

Opsparingskonti er en af de mest almindelige typer af bankkonti, der er tilgængelige i dag. Ud over chequeing konti udgør de en meget betydelig del af enhver bankens virksomhed. Med dette beløb af konkurrencen, kan forskellige banker tilbyder forskellige konto funktioner i et forsøg på at lokke i erhvervslivet af folk, der søger for at åbne nye konti. Hvis du har været tanker om at åbne en ny konto, men ikke er rigtig sikker på, hvilken slags funktioner du ønsker eller har brug for kontoen, kan så denne guide hjælpe dig med at gøre din beslutning.

Nedenfor finder du oplysninger om nogle af de mere grundlæggende og funktioner af opsparingskonti så at du ved hvad du bør være på udkig i kernen af din opsparing erfaring.

Opsparing og renter

En af de vigtigste funktioner i en opsparingskonto er naturligvis, at kontoen er forsynet med interesse. I slutningen af hver måned, vil du bemærke en fortegnelse for den interesse, der er blevet betalt på dine kontoudtog… Det betyder, at du har modtaget dette beløb ud over den tidligere balance i din konto, baseret på den rente, der er gældende for din konto. Jo højere din rente, jo mere du er udbetalt hver måned.

Detaljerede udgiftsopgørelser

Som nævnt ovenfor er vist det beløb, du er betalt i renter på dit kontoudtog. Derudover bør din udtalelser viser alle indbetalinger og udbetalinger, der er indtruffet efter din sidste sætning, det samlede beløb, der er i din konto, og gebyrer, bøder eller andre omkostninger, der opstod inden for den sidste sætning cyklus. Eventuelle særlige funktioner på din konto skal også være opført på dit kontoudtog.

KONTOOVERFØRSLER

De fleste opsparingskonti har mulighed for at udføre overførsler, hvilket betyder at du kan have pengene på din konto, sendt til en anden konto, enten du eller en anden ejer og opsparingskonto kan modtage overførsler på den samme måde. Dette er især nyttigt, hvis du har flere forskellige konti og ønsker at bruge en del af din opsparing til at betale for noget, der behandles gennem en anden konto.

Links til Chequeing

En stadig mere fælles træk af opsparingskonti er evnen til at linke dem til din chequeing konto for at forhindre overtræk. Hvis du linker dine konti, og du senere skrive en check at der ikke er tilstrækkelige midler på din chequeing konto til at dække de ekstra beløb er taget ud af din opsparingskonto og checken er stadig hædret i stedet for returneres til personen, som checken blev skrevet til. I de fleste tilfælde en kassekredit gebyr eller andet fint stadig gælder, men det er begrænset til en eneste engangsgebyr og ingen købmand gebyrer skal betales.

Online-kontoadgang

En meget nyttig konto funktion, der tilbydes af mange banker er online-kontoadgang. Dette gør det muligt at bruge internettet til at få adgang til dine kontooplysninger via en sikker forbindelse. Ved hjælp af online-kontoadgang, kan du normalt tjekke saldi, overføre penge fra en konto til en anden, hvis transaktioner har behandlet og udføre mange andre opgaver, som du normalt ville have til at besøge en bankfilial personligt at gøre.

Dette gør det muligt at frigøre jeres tid til andre aktiviteter, da du ikke behøver at besøge Banken i løbet af normal arbejdstid og kan i stedet udføre de fleste bank handlinger fra komfort i dit eget hjem. I mange tilfælde kan du selv modtage elektroniske bankkontoudtog i stedet for papir dem med online-kontoadgang. Online funktioner har tendens til at variere fra bank til bank, men.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: